Fiat Tipo facelift 2021 surprins în fotografii. Urmează și un SUV?

fiat tipo facelift 2021

Site-ul italian piedopesanti.com publică un montaj de fotografii cu Fiat Tipo facelift prevăzut pentru 2021. Italienii speculează că gama ar putea fi completată și cu un SUV compact.

Site-ul italian publică câteva fotografii cu Fiat Tipo facelift prevăzut să apară în 2021. Din informațiile celor de la piedipesanti se pare că fotografiile au fost realizate în fabrica Fiat din Turcia unde se produce Tipo.

Acestea prezintă noua parte frontală și bordul restilizat.

Primul detaliu care iese în evidență este noul logo Fiat. Acesta preia stilul simplu de retrodesign văzut prima oară anul trecut la conceptul Centoventi și renunță la logo-ul pe fond roșu cu ramă cromată.

Citește testul cu Fiat Tipo 


Alte lucruri vizibile sunt noile lumini de zi cu LED și o grilă frontală mai agresivă.
La interior, principala modificare este renunțarea la indicatoarele de bor analogice în favoarea unui instrumentar digital similar cu cel de la Fiat 500e.
În rest nu sunt alte modificări la interior, volanul multifuncțional fiind neschimbat.
fiat tipo facelift 2021
În ceea ce privește gama de motoare, vor apărea foarte probabil noile motoare turbo în trei cilindri de 1 litru și în patru cilindri de 1,3 litri care au debutat pe Fiat 500X și Jeep Renegade, care sunt construite pe aceeași platformă cu Tipo.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top