Fiat Tipo și-a adjudecat cel mai important premiu Autobest

Autobest

Fiat Tipo și-a adjudecat cel mai important premiu Autobest. În timpul scurs de la premiera mondială din cadrul Salonului Auto de la Istanbul din luna mai a anului trecut, și până la conferința de presă internațională din noiembrie, Fiat Tipo și-a adjudecat cel mai important premiu Autobest, de la un juriu format din jurnaliști auto din 26 de țări din Europa.

Așadar, putem afirma că, deși abia lansat, noul nostru sedan compact este deja câștigător. Se pare că italienii au găsit formula perfectă în strategia “a car for a budget” versus “a budget car”. Rezultatul este un automobil care impresionează prin funcționalitate și care maximizează  raportul calitate-preț. Dovedește de asemenea că are toate ingredientele pentru clienții cu venituri medii din Europa.

1După ce a obținut cel mai important premiu al competiției AUTOBEST, “Best Buy Car 2016” în Europa, iată că Tipo pornește sub cele mai bine auspicii și în România. Noul sedan compact va fi apreciat de public datorită dotărilor practice. Si sistemele eficiente pe care le pune la dispoziție, a versiunilor de echipare corecte și a ofertei comerciale transparente cântăresc greu.

Fiat Tipo și-a adjudecat cel mai important premiu Autobest

Familia Tipo, pentru că sedanului i s-au alăturat la Geneva și versiunile hatchback și break, reprezintă noua expresie a brandului Fiat. Este construită pe patru piloni: funcționalitate, simplitate, personalitate și accesibilitate. Acești piloni plasează Tipo la intersecția dintre jucătorii mainstream ai segmentului și cei accesibili, cu o politică de preț justă și competitivă.

Cele trei versiuni constructive ale lui Tipo împărtășesc aceleași valori, dar au personalități diverse. Astfel că publicul lor variază de la familii la cupluri și tineri. În ceea ce îl privește pe primul venit, sedanul, avem convingerea că acesta va fi bine primit pe piața locală. Sedanurile Fiat având un istoric de vânzare foarte bun în România.

Vă invit să cunoașteți în paginile care urmează Noul Tipo, un automobil funcțional, practic. Si să descoperiți mașina într-unul dintre cele 36 de dealership-uri ale mărcii Fiat în România.

Adaugati comentariu