Fiica lui Michael Schumacher a uimit asistența. Cum a apărut îmbrăcată la un concurs?

Gina Maria Michael Schumacher (5)

Fiica lui Michael Schumacher a uluit asistența la un concurs de echitație, care a avut loc în Italia. Gina Maria a purtat un costum de Formula 1, similar celui purtat de tatăl ei în perioada în care pilota monopostul Ferrari.

Gina Maria i-a adus un omagiu tatălui ei la 6 ani de la accidentul suferit de acesta la schi, în stațiunea Meribel din Alpii Francezi. Tânăra în vârstă de 22 de ani a apărut îmbrăcată în combinezon roșu și purtând o cască inspirată de cele ale piloților din Marele Circ, la un concurs de echitație care a avut loc la Verona. Și calul său a fost echipat similar. Cei doi au avut o coregrafie care imita acțiunea dintr-o cursă de Formula 1, iar din programul ei a a făcut parte și un pit stop.

Gina Maria Michael Schumacher (3)

GALERIE FOTO

Gina Maria a povestit recent pentru o revistă germană cum dragostea ei pentru cai a ajutat-o depășească drama trăită de familia sa după accidentul suferit de Michael Schumacher în 2013. “Când pilotezi o mașină, după cursă o poți lăsa în garaj și gata. Dar nu poți face același lucru cu un cal. De un cal trebuie să ai grijă mereu”, a explicat Gina Maria.

Chiar și mama ei, Corinna, recunoaște că tânăra Gina este o călăreață excelentă. “Atunci când Michael mi-a spus că Gina va fi mai bună ca mine, nu mi-a plăcut deloc. Tu ești prea drăgută, dar Gina știe să pună limite”, i-a spus fostul pilot soției sale. Și se pare că a avut dreptate. Fiica sa a câștigat deja numeroase competiții, atât la juniori, cât și la seniori. Povestea continuă pe MissAuto.ro >>>

Adaugati comentariu