Advertisement

Final de Eco Challenge – Cine sunt câștigătorii?

Eco Challenge, campania lansată de Honda Trading România pentru a susţine spiritul ecologic printre şoferi şi-a desemnat câştigătorii în cadrul concursului de şofat ecologic, realizat cu sprijinul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Câştigătorii locului I sunt Andrei Rebenciuc şi George Ciurcă, care au reuşit performanţa de a obţine un consum de numai 4.3 l/100km pe traseul concursului Chiajna – Brăila – Chiajna, timpul parcurgerii traseului de 500 km fiind de 8 ore şi 44 minute. „Suntem foarte încântaţi de rezultatele obţinute în cadrul concursului de astăzi. Putem să zicem că a fost o cursă pe cinste, puţin neobişnuită, deoarece a trebuit să ţinem cont în primul rând de consum şi apoi de timpul obţinut.

A fost într-adevăr o experienţă unică şi o iniţiativă extraordinară, atât distractivă, cât şi educativă. Credem că astăzi am învăţat cu toţii o lecţie de ecologie şi de bună purtare pe şosea”, au declarat căştigătorii competiţiei Eco Challenge. Echipa câştigătoare a primit ca premiu o vacanţă în Europa la volanul modelului Honda CR-V 2.2 Executive i-CTDi şi 500 de litri de combustibil.

Toţi finaliştii au concurat pe modelul Honda CR-V 2.2 i-CTDi, iar clasamentul a fost determinat în funcţie de cel mai mic consum obţinut pe traseul competiţiei în cel mai bun timp. “Performanţele concurenţilor obţinute astăzi sunt foarte mulţumitoare pentru noi. Sperăm să îşi însuşească acest stil ecologic de şofat ori de câte ori se urcă la volanul maşinii de acum înainte.

Ne dorim ca în viitor să continuăm această iniţiativă, chiar şi pe alte modele Honda. Credem că prin acest concurs am reuşit să atragem atenţia că fiecare dintre noi poate să îşi aducă contribuţia pentru un mediu înconjurător mai curat doar prin a acţiona un pic mai responsabil”, a spus Alina Teodorescu, responsabil relaţii cu presa al Honda Trading România.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top