Final destination. Un McLaren P1 făcut praf în camionul care îl transporta

McLaren P1 accident

Un McLaren P1 a fost declarat daună totală în Cambodgia, după ce camionul care îl transporta s-a ciocnit cu un alt camion. Un ziar local informează că vehiculul care avea în remorcă hypercar-ul britanic a intrat în plin într-un altul care transporta marfă.

Cinci persoane au suferit răni minore și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șeful poliției locale spune că evenimentul este încă sub anchetă, dar nimeni nu a revendicat epava McLaren. Modelul este limitat la doar 375 de unități.

GALERIE FOTO

De sub prelata neagră care îl acoperă, se vede clar că hypercar-ul a suferit avarii serioase în partea frontală, care pare să fi fost complet strivită de cabina făcută praf.

Sunt șanse mici ca McLaren-ul, cu preț de aproximativ un milion de euro, să fie reparat și readus la parametrii inițiali, așa că proprietarul, probabi, așteaptă acum unul nou. De preferat, neavariat.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top