Finala Campionatului Naţional de Îndemânare Auto 2015

CNIA 2015 - Finala Campionilor

Etapa a șaptea a Campionatului Național de Îndemânare Auto, Finala Campionilor Colosseum Retail Park, va avea loc în parcarea Colosseum Retail Park,  din șos. Chitilei, nr. 284., sector 1, Bucuresti.

La final de campionat, această etapă este hotărâtoare în stabilirea campionilor CNIA pe grupe, clase, open si slalom paralel. Astfel, pe traseul stabilit din parcarea Colosseum Retail Park, piloții  vor face tot posibilul să parcurga traseul concursului în cel mai scurt timp posibil și, evident, fără penalizari!

Spectatorii vor asista la un adevărat spectacol, piloții executând manevre de mare precizie, derapaje controlate, rotiri la 180 sau 360 grade, slalom cu fața și, pentru prima data, slalom cu spatele! Spectacoloul este asigurat atat de catre piloții consacrați, debutanți sau avansați, juniori (cu vârsta între 10-18 ani), cât și de reprezentantele sexului frumos. La eveniment va fi prezent și Titi Aur, multiplu campion național de raliuri, în calitate de invitat special.

În prima parte a concursului, poziția în clasament va fi dată de timpul cel mai bun realizat dintre cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.  În partea a doua, denumită Slalom Paralel, dupa stabilirea clasamentul Open, se va merge în perechi de cate doi, prin eliminare, ultimul rămas in concurs va fi desemnat câștigător.

CNIA 2015 - Finala Campionilor (3)

Concurenții vor beneficia de service de roți gratuit din partea AutoZone și premii atrăgătoare, astefel, Tegee International va oferi produse de întreținere auto marca Caramba, lubrifianți Ravenol de la Auto Nepos, tratamente și aditivi Metabond, vinuri spumante Angelli, cupe și diplome.

Campionatul Național de Îndemânare Auto, reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de automobilismul sportiv. Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de concursuri auto, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

CNIA 2015 - Finala Campionilor (2)

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de CNIA, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina web www.gtautoclub.ro.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top