Finala regională Top Team 2011, organizată în România

Sâmbătă, 5 februarie, a avut loc la București finala regională a Top Team 2011, o competiție regională desfășurată de producătorul suedez de camioane Scania, cu scopul de a stimula perfecționarea continuă a angajaților săi.

Trofeul finalei regionale a fost castigat de echipa “Blue Sharks” din Bucuresti, care si-a masurat fortele cu alte 3 echipe  din Romania si 2 echipe din Bulgaria. Iar provocarile nu se opresc aici pentru angajatii Scania care au obtinut locul I. Performanta obtinuta in cadrul finalei regionale le da acestora posibilitatea de a participa la finala europeana Top Team de la Bruxelles, ce va avea loc in perioada 13-15 mai 2011.

Nici celelalte echipe participante nu au plecat acasa cu mana goala. Echipele de pe locul 2, a doua echipa din Bucuresti si echipa din Burgas, au primit obiecte promotionale si accesorii Scania in valoare de 500 de euro, iar urmatoarele clasate au obtinut premii in valoare de 100 de euro. Echipele au fost formate din angajati ai service-urilor Scania si au avut de infruntat probe atat teoretice cat si practice care au constat in identificarea si rezolvarea unor defecte ale camioanelor.

De asemenea, odata cu finala regionala Top Team, evenimentul de sambata a insemnat si debutul unui alt proiect important intiat de Scania Romania. Compania a donat  Universitatii Politehnice din Bucuresti un motor si o cutie de viteze ce vor fi folosite pentru pregatirea studentilor in laboratoarele Universitatii. 

Donatia, ce marcheaza inceputul unei colaborari pe termen lung cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, a fost primita de unul dintre cei mai renumiti specialisti ai institutiei, Prof. Dr. Ing. Cristian Andreescu, Seful Catedrei Autovehicule Rutiere din Facultatea de Transporturi. Scania Romania investeste astfel nu numai in perfectionarea profesionala continua a personalului sau, ci si in formarea initiala a potentialilor angajati. 

Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internationala de aproape 120 de ani si isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari, avand aproximativ 35.000 de angajati.  In Romania compania este prezenta din 1999.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top