Fiscul vinde mașini la prețuri șoc: BMW, Hummer de la 600 lei

Fiscul vinde mașini confiscate prin licitație, la prețuri extrem de accesibile, modele produse de Dacia, BMW sau chiar Hummer fiind evaluate între 600 și 66.000 lei.

Atenție, însă, vorbim despre prețuri de pornire, cotațiile putând crește la finalul licitației propriu-zise. Cele mai multe dintre mașinile din ofertă, douăzeci și cinci, sunt vândute de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Botoșani. Automobilele au intrat în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite.

Licitația publică va avea loc mâine, 26 mai, la sediul finanțelor publice Botoșani, dar termenul limită pentru depunerea dosarelor de participare este astăzi, 25 mai. Toate prețurile includ TVA.

botosani

Oferta mașinilor scoase la vânzare de Fisc include și un Hummer H3 din 2008, respectiv o Dacia Duster din 2014, aflate în proprietatea Direcției Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova. Prețurile acestora sunt, însă, mult mai piperate, fiind cuprinse între 39.000 și 66.000 lei. Licitația este programată pentru data de 30 mai.

Condiții de participare pentru persoanele fizice și juridice sunt următoarele: înscrierea la licitație pe baza unei cereri; plata unei garanții de participare la licitație, reprezentând cel puțin 10% din valoarea de pornire a licitației, împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naționalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română și legalizat.

Pentru persoanele fizice se solicită în plus: copie de pe actul de identitate; pentru persoanele fizice străine, copie de pe pașaport sau carte de identitate, după caz; certificate de atestare fiscala emise de creditorii fiscali, din care sa rezulte ca participantul nu are obligatii restante la bugetul de stat si la bugetul local.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top