Fisker își face simțită prezența și în Orientul Mijlociu

Cunoscută ca o piață rezervată exclusiv hiper-mașinilor cu motoare foarte mari pe benzină, piața din Dubai pare a fi interesată și de viitorul propulsiilor alternative, în cazul de față cel hibrid.

Fisker, cunoscut drept primul producator de automobile hibride de lux, tocmai si-a facut prezenta cunoscuta pe piata din Dubai. Lansarea a avut loc la renumitul club de golf Al Badia, in prezenta lui Henrik Fisker, co-fondatorul marcii Fisker si a multor personalitati locale.

Importatorul local Fisker va fi responsabil de intreaga zona a Orientului Mijlociu (Arabia Saudita, Qatar, Kuwait, Oman, Bahrain, Egipt etc.). Primul showroom din regiune va fi inaugurat la sfarsitul acestui an in Dubai.

Fisker Karma costa intre 102.000 si 115.000 de dolari in SUA si ofera o putere totala de 403 CP, obtinuta prin intermediului unui motor turbo pe benzina de 2 l/260 CP si doua motoare electrice ce produc 235 CP. Viteza de top este de 201 km/h iar sprintul pana la 100 km/h are loc in doar 6,3 secunde.

Ramane de vazut de ce succes se va bucura o masina ca Fisker Karma pe o piata unde putini clienti considera o prioritatea reducerea consumului de carburant.

Adaugati comentariu