Flexibilitate by Meriva

Noul Opel Meriva este un automobil inovatoar, flexibil şi stilat, având totodată un design deosebit de elegant.

Cea de-a doua generaţie a modelului Opel Meriva este inovatoare, flexibilă şi stilată, având totodată un design deosebit de elegant. La exterior, autovehiculul prezintă sistemul inovator FlexDoors, cu portierele din spate prevăzute cu balamale posterioare, care facilitează accesul în autovehicul, o dotare extrem de importantă pentru un autovehicul ca Meriva, unde scaunele din spate sunt utilizate foarte des. 

Suportul integrat pentru biciclete FlexFix, disponibil opţional, este uşor de utilizat şi nu ocupă spaţiu în partea din spate a autovehiculului. Interiorul este prevăzut cu sistemul îmbunătăţit de dispunere a scaunelor din spate FlexSpace, un spaţiu de depozitare mărit prin intermediul sistemului FlexRail, un concept inovator de consolă centrală care oferă spaţiu de stocare flexibil, dar și scaune faţă cu cea mai mare varietate de reglaje din segmentul său.

Gama de sisteme de propulsie a noului Meriva se concentrează pe obţinerea unor performanţe ridicate cu un consum redus de carburant. Acestea dezvoltă puteri începând de la 55 kW/75 CP până la 103 kW/140 CP. Toate motoarele din această gamă se încadrează în norma de emisii Euro 5.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top