Flotă Dacia Logan Van pentru Vodafone România

Dacia a livrat o flotă de vehicule Logan Van companiei Vodafone România. Utilitarele vor deservi echipele de distribuţie ale Proton, dealer deţinut de operatorul de telefonie mobilă. Aceasta este prima colaborare dintre Dacia şi Vodafone.

Flota achiziţionată de Vodafone cuprinde douăzeci şi două de vehicule, versiunea „Pack Confort”. Vodafone a ales Van-urile Dacia pentru caracterul lor practic şi funcţional, perfect adaptat condiţiilor de lucru ale echipelor de asistenţă. Motorizarea de 1.5 dCI 75CP Euro 5 şi-a dovedit în timp fiabilitatea şi caracterul economic, datorită consumului redus de combustibil. Spaţiul de încărcare generos (2.5 m3 şi 800 kg sarcină utilă) predispune furgonul la cele mai diverse utilizări, iar robusteţea specifică mărcii Dacia garantează o durată îndelungată de folosire şi costuri de întreţinere foarte avantajoase. 

„Vehiculele din gama Dacia se bucură astăzi de încredere din partea marilor utilizatori de flote, datorită fiabilităţii dovedite, adaptării la condiţiile de rulare din România şi costurilor accesibile de utilizare şi întreţinere. Faptul că Vodafone se numără printre clienţii care ne-au acordat încredere ne onorează şi sperăm ca această primă achiziţie să fie începutul unui parteneriat de lungă durată”, a declarat Fabrice Cambolive, Director Comercial Dacia.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top