Ford dă liber la comenzi pentru GT

2016 Ford GT

Ford a dat verde la comenzi pentru supercarul GT, așa că nu mai e timp de pierdut! Cele 500 de exemplare aferente primilor doi ani de producție pot fi comandate prin intermediul site-ului FordGT.com.

Firește, nu e suficient să vă grăbiți. Al doilea mic detaliu este suma de 450.000 de dolari pe care trebuie s-o plătiți pentru supercarul american. Dacă prin absurd nu aveți banii, dar vă doriți nebunește bolidul, puteți să-l configurați gratuit pe site-ul dedicat, urmând ca, atunci când veți dispune de sumă, să aveți deja exemplarul personalizat. Dacă deja dețineți un GT din generația precedentă, americanii vă vor acorda prioritate în preluarea comenzii, pentru fidelitatea de care dați dovadă.

Comenzi Ford GT

 

Totuși, ce e atât de special la noua generație Ford GT? Structura și panourile caroseriei fabricate din fibră de carbon? Cei peste 600 de cai estimați de producător și obținuți  dintr-un V6 de 3.5 litri? Sau raportul dintre greutatea totală și putere, care-l propulsează în topul supercarurilor disponibile pe piață? Toate. Toate, plus eleronul mobil și suspensia activă, care fac din GT cel mai evoluat, rapid și spectaculos autoturism produs vreodată de Ford. În plus, special este faptul că modelul de stradă derivă direct din cel de competiții, realizat cu scopul clar de a triumfa în cursa de 24h de la Le Mans. Astfel, în loc să privim GT-ul ca pe o mașină de șosea evoluată, mai degrabă ar trebui să-l considerăm un bolid de curse adaptat șoselei.

Adaugati comentariu