Ford Focus ST

“Băiatul rău” al gamei Focus, s-a prezentat publicului la Paris. Noul Focus ST beneficiază de mai multă putere decât predecesorul său și promite să-și bucure cumpărătorii cu sisteme de suspensie, direcție și de frânare îmbunătățite.

Ford a completat cu ocazia Salonului de la Paris, întreaga familie a noului Focus. Pe lângă versiunea hatchback în 5 uși, au fost lansate și modelele sedan și break. Vedeta standului Ford, a fost însă noul Focus ST. Noua generație vine să înlocuiască un model care s-a bucurat de un real succes în rândul publicului. 

Noul ST va fi și mai exclusivist decât predecesorul său, fiind printre altele, singurul model din noua gamă Focus, care va beneficia de o caroserie în 3 portiere, care-i va accentua și mai tare caracterul sportiv. Motorizarea noului model sportiv, este asigurată de un propulsor de 2 litri pe benzină, cu patru cilindri, capabil să dezvolte o putere maximă de 250 CP. De asemenea, sistemele de suspensie, direcție și frânare, au suferit multiple îmbunătățiri.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top