Noul Ford KA+, în România de la 9.990 euro

Ford KA+ a fost prezentat in premiera pentru publicul din Romania la Cluj-Napoca. Citadina poate fi comandata incepand cu aceasta luna, la un pret de 9.900 euro cu TVA.

KA+ este un autoturism foarte practic, avand un portbagaj cu capacitate de 270 de litri – suficient pentru doua valize mari – plus plierea 60/40 a banchetei spate si 21 de spatii de depozitare pentru obiecte mici in habitaclu.

Zonele de depozitare includ MyFord Dock in centrul panoului de bord, care permite pasagerilor sa depoziteze, monteze si incarce dispozitive mobile precum telefoane si sisteme de navigatie, precum si spatii de depozitare in portierele din fata care pot sustine o sticla de 1 l, o sticla de 0.5lsi o umbrela mica. Un spatiu de depozitare ascuns la capatul panoului de bord este accesibil doar cand usa soferului este deschisa, permitand ascunderea obiectelor valoroase.

ford-ka-1

Clientii pot selecta dintre cele doua versiuni KA+, ambele animate de un motor aspirat de 1,19 litri cu 70 CP sau 85 CP. Toate modelele KA+ sunt dotate standard cu geamuri fata si oglinzi exterioare actionate electric, inchidere centralizata cu telecomanda, sistem de siguranta cu 6 airbag-uri, Electronic Stability Control cu functia Hill Start Assist, Speed Limiter. Modelul de 85 CP ofera in plus:

  • Aer conditionat manual
  • Sistemul Ford de comunicatii si divertisment activat vocal SYNC – permite activarea vocala a unei game variate de aplicatii pentru smartphone
  • Ford MyKey – permite proprietarilor sa seteze limitele maxime ale vitezei si volumului audio si se asigura ca functiile de siguranta nu sunt dezactivate.

Cu modelul de 85 CP, clientii pot specifica o gama de functii optionale: aer conditionat automat, volan imbracat in piele, scaune fata incalzite, senzori de parcare spate, geamuri spate actionate electric si oglinzi exterioare rabatabile electric si incalzite, geamuri fumurii si jante aliaj 15”.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top