Se dau trei ingrediente principale: o mașină puternică și cu tracțiune spate, un pilot angrenat în Campionatul Național de Raliuri și un traseu de superspecială. Ford Mustang se dă în spectacol!

Personajele principale din clip sunt Ford Mustang 5.0 Convertible și Florin Tincescu. Primul – un muscle car american tipic, cu sunet gutural, care în iterațiile din ultimii ani ne-a demonstrat că a lua viraje reprezintă un fapt cât se poate de natural și pentru un monstru V8 normal aspirat. Cei 413 CP și 520 Nm sunt transmiși prin gumele spate parcă prea late ca aspect, dar prea înguste la accelerările brutale, reușind să imprime un demaraj 0-100 km/h în doar 4,8secunde și să mnțină o accelerație laterală de 0,97g.

Ford Mustang Florin Tincescu

Al doilea – un apreciat pilot de raliuri, pentru care derapajele controlate sunt la fel de naturale precum spălatul pe dinți. Îl cheamă Florin Tincescu și cumva reușește să găsească echilibrul perfect dintre gaz și direcție, într-o simfonie de fum. Bănuiesc că nu știe să meargă normal, dar asta e doar o supoziție de-a mea.

În final, un banal telefon cu cameră video, ținut (cât se poate de) nemișcat de subsemnatul. Doamnelor și domnilor – eliberați căluții!