Ford Ranger facelift, acum şi în versiune Wildtrak

Ford Ranger facelift este disponibil acum şi în varianta de top Wildtrak. Comercializat doar pe piaţa din Thailanda, pick-up-ul revizuit al Ovalului Albastru va ajunge şi în Europa până la finele anului.

Modificările aduse de operaţiunea de restilizare sunt pur estetice, Rager primind o grilă şi faruri noi, cu un aer ceva mai familiar comparativ cu noile SUV-uri EcoSport și Edge. Modelele Wildtrak se laudă cu un look ceva mai agresiv, conferit de ornamentele suplimentare din plastic cu rol de protecţie a caroseriei, roll-bar-ul posterior supradimensionat cu proiectoare integrate şi jantele de 18 inci.

Planșa de bord are şi ea un layout complet nou, cu un plus notabil la capitolul finisare și calitate a asamblării. Tot noi sunt volanul, sistemul de infotaiment SYNC 2 cu touchscreen standard și display-urile digitale integrate în instrumentarul de bord.

Din punct de vedere tehnic, singurele noutăţi sunt direcția care beneficiază, în premieră, de asistare electrică, respectiv cura discretă de eficientizare prin care a trecut paleta cunoscută de motorizări. Aceasta va include, în continuare, un motor pe benzină aspirat de 2,5 litri și 166 CP, şi trei dieseluri – un 2,2 TDCi în variante de 130 și 160 CP, plus un Duratorq de 3,2 litri și 197 CP.

Ford nu a anunțat și termenul oficial al sosirii noului Ranger facelift în showroom-urile din Europa. Cert este că modelul va fi produs, în continuare, în Thailanda, Africa de Sud și Argentina.

Adaugati comentariu