Ford Ranger facelift, dezvăluit oficial. Ce noutăți aduce

Ford a dezvăluit primele informații și imagini oficiale ale noului Ranger facelift. Versiunea restilizată a popularului pick-up se aliniază la noul limbaj de design al mărcii și la noile tendințe în materie de tehnologie.

La exterior, Ford a operat modificări ample ale părții frontale, grefând faruri noi, cu un aer ceva mai familiar comparativ cu celelalte modele din gamă, forma grilei fiind, de asemenea, o trimitere directă la noile SUV-uri EcoSport și Edge. Interiorul a fost și el revizuit, planșa de bord având un layout complet nou, cu un plus notabil la capitolul finisare și calitate a asamblării. Tot noi sunt volanul, sistemul de infotaiment SYNC 2 cu touchscreen standard și display-urile digitale integrate în instrumentarul de bord.

ranger-3

Și din punct de vedere tehnic, Ford Ranger aduce câteva noutăți. Direcția beneficiază, în premieră, de asistare electrică, pentru un plus de manevrabilitate la viteze reduse, iar gama de motorizări a trecut printr-o cură discretă de eficientizare. Paleta oferită rămâne cea cunoscută, cu un motor pe benzină aspirat de 2,5 litri și 166 CP, respectiv trei dieseluri – un 2,2 TDCi în variante de 130 și 160 CP, plus un Duratorq de 3,2 litri și 197 CP.

Ford nu a anunțat și termenul oficial al sosirii noului Ranger facelift în showroom-urile din Europa. Cert este că modelul va fi produs, în continuare, în Thailanda, Africa de Sud și Argentina.

Adaugati comentariu