Ford Ranger facelift, dezvăluit oficial. Ce noutăți aduce

Ford a dezvăluit primele informații și imagini oficiale ale noului Ranger facelift. Versiunea restilizată a popularului pick-up se aliniază la noul limbaj de design al mărcii și la noile tendințe în materie de tehnologie.

La exterior, Ford a operat modificări ample ale părții frontale, grefând faruri noi, cu un aer ceva mai familiar comparativ cu celelalte modele din gamă, forma grilei fiind, de asemenea, o trimitere directă la noile SUV-uri EcoSport și Edge. Interiorul a fost și el revizuit, planșa de bord având un layout complet nou, cu un plus notabil la capitolul finisare și calitate a asamblării. Tot noi sunt volanul, sistemul de infotaiment SYNC 2 cu touchscreen standard și display-urile digitale integrate în instrumentarul de bord.

ranger-3

Și din punct de vedere tehnic, Ford Ranger aduce câteva noutăți. Direcția beneficiază, în premieră, de asistare electrică, pentru un plus de manevrabilitate la viteze reduse, iar gama de motorizări a trecut printr-o cură discretă de eficientizare. Paleta oferită rămâne cea cunoscută, cu un motor pe benzină aspirat de 2,5 litri și 166 CP, respectiv trei dieseluri – un 2,2 TDCi în variante de 130 și 160 CP, plus un Duratorq de 3,2 litri și 197 CP.

Ford nu a anunțat și termenul oficial al sosirii noului Ranger facelift în showroom-urile din Europa. Cert este că modelul va fi produs, în continuare, în Thailanda, Africa de Sud și Argentina.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top