Ford v. Ferrari. Trailer-ul oficial. Cine joacă în rolurile principale?

Ford v Ferrari

A apărut trailer-ul oficial al filmului “Ford v Ferrari”, care va ajunge în cinematografele din lumea întreagă în toamnă. Pelicula spune povestea controversatei curse de la Le Mans din 1966.

Matt Damon și Christian Bale vor juca rolurile principale în producția 20th Century Fox, care aduce pe marile ecrane povestea cursei de 24 de ore de la Le Mans din urmă cu 53 de ani.

TRAILER

Matt Damon îi va da viață lui Carroll Shelby, inginerul responsabil pentru dezvolarea prototipului Ford GT. Christian Bale, ieșit recent din seria Batman, va fi inginer și pilot de curse. Ce sacrificii uriașe a fost nevoit să facă fostul Batman pentru noul rol, vezi pe www.missauto.ro.

Povestea adusă în prim plan relatează cum Henry Ford II a vrut să le demonstreze celor de la Ferrari că Ford este mai puternic și a cerut construirea unui prototip capabil să învingă team-ul italian la Le Mans. Totul după ce negocierile dintre americanii care voiau să cumpere Ferrari și italieni eșuaseră.

Vestea pe care fanii o așteptau de ani de zile. Apar imagini cu Michael Schumacher

Ford v Ferrari, regizat de James Manigold, va ajunge pe marile ecrane pe 15 noiembrie. Manigold are în palmares filme celebre cum sunt „Cop Land” (1997), “Girl, Interrupted” (1999), “The Wolverine” (2013). Filmul promite scene intense de pe circuit, dar și costume din anii ’60.

Adaugati comentariu