Forester este “Crossover-ul Anului” în Belgia

Subaru Forester a obţinut premiul „Crossover-ul anului 2011” acordat de revista belgiană “4×4 Plus”.

Această publicaţie este una dintre revistele de specialitate de renume din Belgia cu peste 19.000 de cititori vorbitori de limbă olandeză şi 14.000 de cititori vorbitori de limbă franceză per ediţie. Aceste premii au fost decernate în fiecare an încă din 1993 de către un juriu de profesionişti cu expertiză în categoriile de vehicule evaluate. Subaru Forester a câştigat mult râvnita distincţie după ce juriul a evaluat performanţele, emisiile reduse de CO2, eficienţa, consumul şi raportul calitate-preţ ale masinii. 

Modelul Forester a fost apreciat pentru siguranţă, manevrabilitate şi funcţionalitate. Juriul a susţinut filosofia mărcii Subaru conform căreia sistemul de tracţiune integrală permanentă oferă un plus de siguranţă comparativ cu vehiculele cu tracţiune 4×2. Aceştia au subliniat că în ceea ce priveşte consumul nu există o diferenţă notabilă între un vehicul cu tracţiune integrală şi unul cu tracţiune 4×2.   

Tom Takenaka, Managing Director al Subaru Europa, s-a arătat onorat să primească această distincţie pentru “modelul Forester care a câştigat de-a lungul anilor o serie de premii atât la nivel european, cât şi la nivel mondial”. Subaru Forester, cel mai bine vândut model al mărcii nipone, a fost distins cu peste 42 de premii de la introducerea sa pe piaţă din anul 1997. “Forester reuşeşte să treacă testul timpului şi este lider al acestui segment de mai bine de un deceniu datorită efortului susţinut al inginerilor care l-au construit, dar şi al clienţilor care îl conduc” a ţinut să specifice Tom Takenaka.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top