Forțele Aeriene Regale Britanice folosesc Mazda MX-5 ca să-i convingă pe tineri să se înroleze

Mazda MX-5 RF RAF

RAF face echipă cu RF! Royal Air Force (Forțele Aeriene Regale Britanice) folosesc o Mazda MX-5 RF pentru a-i convinge pe tineri să se înroleze. Roadster-ul nipon a fost prezent la 20 de evenimente organizate de RAF vara trecută și se pare că strategia funcționează.

Mazda MX-5 apare și în campania publicitară în compania unor aeronave și pare să facă echipă excelentă cu un elicopter Chinook, iar ședința foto care a avut loc la baza aeriană RAF Odiham din Hampshire vine să confirme.

Mazda MX-5 RAF 4

GALERIE FOTO

MX-5-ul RF alocat echipei de recrutare de la Colegiul RAF Cranwell din Lincolnshire este unul vopsit în Soul Red, o “uniformă” care întoarce capete. În plus, MX-5-ul a fost acoperit cu un autocolant cu maci, un omagiu piloților care au luptat în cel de-al Doilea Război Mondial.

“Reacția oamenilor atunci când văd mașina este, în mod obișnuit: Unde semnez? Evident, sunt interesați să afle ce legătură are mașina cu RAF, dar RF-ul este un pretext excelent să-i aducem în birourile noastre, îi încurajează să se oprească și să discute cu noi”, spune Sergentul Liam Osmond, membru al echipei de recrutare, care speră să pună bazele viitoarei generații de piloți RAF.

RF-ul de la Mazda va fi expus zilele acestea, la Muzeul Imperial al Războiului Duxford.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top