Fotografii spion cu viitorul BMW M3

După cum se bănuia de ceva timp, actualul BMW M3 E90/E92 va fi ultimul model M propulsat de un motor aspirat, iar ultimele zvonuri spun că BMW va adapta motorul cu șase cilindri în linie supraalimentat N55 pentru cea mai puternică versiune a Seriei 3. Rămâne de văzut doar despre câte turbosuflante va fi vorba.

Unele surse dau ca sigură utilizarea a două unități, în vreme ce altele spun că BMW va utiliza trei turbosuflante (două modele clasice și unul electro-turbo). Dar indiferent de soluția aleasă, este de așteptat ca puterea maximă să depășeascâ 450 CP. iar cuplul motor maxim valoarea de 540 Nm.

În afară de surpriza pe care ne-o va aduce sub capotă, noul M3 este în stadiu avansat de dezvoltare în Germania, în timp ce BMW pregătește temeinic lansarea viitoarei generații Seria 3.

Primul set de fotografii spion al noului M3 nu ne prezintă foarte multe detalii de design, în afara unor jante vopsite negru de 19 inch, a unei caroserii vizibil mai late și a de acum celebrului sistem de evacuare M Power.

Din punct de vedere stilistic, este de așteptat ca noul Seria 3 să preia detalii de design de la recent lansatele concepte ale viitoarei game „i”, incluzând aici noile luminii de zi de tip „angel eye” cu LED, sau noile lămpi spate.

Debutul noului model este preconizat pentru sfârșitul anului în curs, în vreme ce vânzările vor debuta la începutul lui 2012. În ceea ce-l privește pe M3, nu-l așteptați mai devreme de 2013.

Sursa:
www.autoblog.com
http://www.autoblog.com/2011/08/11/spy-shots-2014-bmw-m3-caught-packing-new-turbocharged-inline-si/

Adaugati comentariu