Fotomodel la apă, cu mașină cu tot! Motivul ireal pentru care nu a putut să frâneze

Soraja Lamborghini 2

Un fotomodel din Serbia a ajuns cu mașina în piscină. Și nu este vorba despre orice mașină. Noul Lamborghini Huracan Spyder este complet distrus.

Soraja Vucelici nu a putut să frâneze la timp pentru a evita scufundarea. Așa că fostul model Playboy a ajuns pe fundul unei piscina cu supercarul ei decapotabil.

S-a întâmplat la Cannes, în Franța. Soraja a povestit, în declarația dată autorităților franceze, că a încercat să frâneze, dar tocul mare al pantofilor ei i-au împiedicat mișcarea. Așa că, în loc să calce pedala de frână, fata a călcat accelerația. Până la podea! Și a plonjat cu mașina în piscină.

Cu Lamborghini Urus în jurul lumii. Peste 100 de orașe în 4 luni

Sârboaica filma un clip publicitar, așa că cei care au apelat numărul de urgență au fost chiar colegii de platou.

Tânăra a ieșit rapid din apă, dar supercarul a avut nevoie de ajutor. Mașina cu motor V10 fusese închiriată special pentru această filmare și, având în vedere că nu a fost concepută pentru aventuri subacvatice, va avea nevoie de reparații majore.

Soraja a publicat imaginile pe contul ei de Instagram, dar cei care îi urmăresc profilul nu au cuvinte de laudă pentru fata care mai bine nu ar avea permis de conducere. Vezi filmul salvării bolidului și sfaturile primite de la utilizatori pe missauto.ro.

Adaugati comentariu