Franck Ribery, la plimbare cu un Lamborghini Aventador

Franck Ribery

Franck Ribery se plimbă la Munchen la volanul unui Lamborghini Aventador SV Roadster. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani își permite cam orice mașină de pe piață la ora actuală. Câștigă 160.000 de euro pe săptămână la Bayern Munchen.

Un Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster ajunge de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde, iar viteza maximă este de 350 km/h. Dar în imaginile surprinse de paparazzi, Franck Ribery nu părea deloc grăbit. Ba chiar s-a oprit să se fotografieze cu fanii care l-au recunoscut în centrul orașului Munchen.

Mașina cu motor V12 de 6.5 litri, pe care o conduce Ribery, a fost lansată într-o ediție limitată de numai 500 de unități cu un preț de aproape jumătate de milion de euro. Cu 8,32 de milioane de euro pe sezon, suma reprezintă doar bani de buzunar pentru fotbalistul lui Bayern.

Aflați pe site-ul Miss Auto prin ce experiență traumatizantă a trecut Franck Ribery atunci când era copil.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top