A fugit la Dubai ca să scape de închisoare după ce a gonit pe autostradă cu picioarele pe bord

închisoare Porsche

Adam Ali a fost condamnat pentru conducere periculoasă în Marea Britanie, dar a scăpat de cele 6 luni de închisoare fugind la Dubai. Poliția îl arestase pe tânărul în vârstă de 29 de ani după ce acesta postase pe rețelele de socializare un video în care apărea rulând cu 290 km/h, cu picioarele pe bord!

Ali ar fi trebuit și să plătească o amendă în valoare de 2.800 de lire sterline pentru escapada la volanul unui Porsche Carrera Turbo S, dar fuga l-a scutit și de “cheltuială”.

Între timp, poliția i-a percheziționat locuința din Harlow și a găsit 19 gloanțe, dar și un iPhone 6 care conținea peste 1.000 de filmări care i-ar fi adus și alte condamnări. Una dintre aceste îl înfățișează pe Adam Ali filmându-și Rolex-ul de aur în timp ce conduce. Un alt clip îl arată lăudându-se cu noul său bolid înainte de a o lua la goană pe autostradă între Londra și Harlow, acolo unde era domiciliat. De multe ori, fiul său în vârstă de un an se află, fără scaun de copil, pe locul pasagerului din față.

VIDEO

Autoritățile britanice îl suspectează pe Ali că a plecat din țară cu un pașaport fals, după ce oamenii legii îi confiscaseră pașaportul. Oricum, un al doilea proces desfășurat în absența condamnatului, i-a atras acestuia o pedeapsă de doi ani și jumătate pentru deținerea neautorizată de muniție, așa că pedeapsa sa însumează acum […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top