Gabi Tamaș a fost prins gonind cu 205 km/h și cu alcoolemie mare în Israel!

Gabi Tamaș

Gabi Tamaș a fost prins gonind cu 205 km/h și cu alcoolemie mare. Fundașul în vârstă de 35 de ani a fost oprit de poliție pe autostradă, într-o zonă în care limita de viteză era de 90 km/h.

Aflat la volanul unui Mercedes-Benz Clasa E, internationalul român Gabi Tamaș a fost urmărit de mașina Poliției într-o regiune din nordul Israelului. Oamenii legii l-au tras pe dreapta, iar etilotestul a arătat o concentrație alcoolică de 0,77 g/l alcool pur în aerul expirat, de 3 ori mai mare decât limita legală în Israel.

Cel mai tare din parcare. Enache de la Steaua și-a luat Alfa Romeo de peste 100.000 de euro!

Autoritățile nu au dat nume, dar, într-un comunicat emis de poliția israeliană, se arată că este vorba “un jucător străin al echipei Hapoel Haifa, născut în 1983”, internaționalul român fiind singurul care corespunde descrierii.

La această oră, fundașul român se află la […] citește continuarea pe www.missauto.ro!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top