Galacticii și-au primit noile mașini Audi. Uite ce mașină a ales Cristiano Ronaldo

Real Madrid Audi (12)

Jucătorii de la Real Madrid au primit mașini nou-nouțe de la sponsorul echipei, Audi. Contractul semnat în 2003 între clubul din capitala Spaniei și producătorul german de automobile le aduce membrilor echipei o flotă nouă la fiecare sfârșit de an.

Singura grijă a madrilenilor este acum este să nu-și încurce mașinile, mai ales pentru că în parcarea de la club se vor afla nu mai puțin de 14 Q7! Câțiva dintre galactici au ales versiunile SQ7 TDI sau E-Tron Quattro.

Vedeta Cristiano Ronaldo va conduce de acum un RS7 Sportback Performance de culoare Panther Black, în timp ce antrenorul Zinedine Zidane a ales un RS6 Avant Performance în nuanța Daytona Gray.

Real Madrid Audi (8)GALERIE FOTO

Cea mai iefintă mașină din parcul auto galactic va fi cea aleasă de Isco, un Q7 3.0 TDI Quattro, în valoare de 72.720 de euro. La polul opus, se află R8 Spyder alb care a intrat pe mâinile lui Sergio Ramos. Bolidul lui este estimate la 209.420 de euro.

Noul A8 nu se regăsește pe lista mașinilor alese de jucători, dar există un motiv întemeiat pentru asta. Producția limuzinei ultra-inteligente nu a demarat încă.

Iată mașinile alese de jucători și de antrenorul Zidane:

Cristiano Ronaldo – Audi […]

Adaugati comentariu