Gama Audi a primit modificări. Patru modele au fost revizuite.

Gama Audi 2022 A4 allroad quattro autoexpert.ro

Patru modele din gama Audi sunt updatate în 2022. Acestea sunt A1 citycarver, A4 allroad quattro, Q7 și Q8. Iată ce aduc nou!

Cel mai mic model vizat de modificările din gama Audi este A1 citycarver. Acesta se va numi de acum A1 allstreet. Toate opțiunile de echipare și personalizare oferite anterior, precum și combinațiile de motorizare/transmisie vor rămâne neschimbate. Prețul nu va fi afectat de schimbarea numelui. Oricum, modelul nu este disponibil în România. Doar versiunea ”de șosea”, Sportback, poate fi comandată la noi, la un preț ce pornește de la 24.100 euro.

Gama Audi 2022 A1 allstreet autoexpert.ro

Audi A4 allroad quattro primește un nou pachet opțional. Se numește Black Optics Pro Package și include multe elemente de culoare negru-lucios. Le enumăr pe toate: rama parbrizului, carcasele oglinzilor exterioare, țevile de eșapament, elementele verticale și rama grilei Singleframe, clipsurile prizelor de aer laterale față, ornamentul difuzorului spate, ornamentul hayonului dintre stopuri, emblemele față-spate și sigla ”A4 allroad”. Totodată, barele longitudinale de pe plafon sunt negre. Protecțiile Structure Gray pot fi comandate și în culoarea Manhattan Gray Metallic. Pachetul va costa în Germania 775 euro. În România, A4 allroad quattro pornește de la 52.000 euro.

Alte noutăți în gama Audi

SUV-urile de lux Q7 și Q8 își schimbă aspectul. În primul rând, în paletar apar trei noi culori exterioare: Satellite Silver, Waitomo Blue și Tamarind Brown. Acestea le vor înlocui pe Florett Silver, Galaxy Blue și Barrique Brown. La interior, ambele modele vor fi dotate standard cu cusături contrastante pe panoul de instrumente. Și anumite elemente din interior vor fi, de asemenea, actualizate. Audi nu dă, însă, detalii suplimentare.

via Audi

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top