Advertisement

Gama G de la Infiniti

Modelele G, disponibile în versiune sedan, coupé şi cabrio, cu tracţiune spate sau integrală şi dotări precum 4-Wheel Active Steer, oferă deja mai mult decât majoritatea maşinilor performante de lux de pe piaţă.

Odată cu lansarea gamei pentru anul 2011, disponibilă în Europa, modelele Infiniti G doresc să uşureze alegerea clienţilor, datorită unei game simplificate, cu puţine opţiuni, dar o echipare standard generoasă. 

Fiecare model din gama în care toate maşinile au o motorizare V6 este echipat în varianta standard cu transmisie automată adaptivă cu 7 trepte, cu padele pentru schimbarea vitezelor pe volan, pentru a oferi un control manual precis dacă este cazul sau pur şi simplu dacă şoferul simte nevoia de a prelua controlul. 

Gama mai personalizată este completată de noile tipuri de design ale jantelor pentru versiunile Coupé şi Cabrio, un spoiler spate standard pe versiunile Coupé S şi noi culori exterioare pentru toate versiunile, inclusiv populara culoare Malbec Black, oferită pentru prima dată pe modelul M sedan.

Există patru versiuni în noua gamă G Sedan, două dintre acestea fiind cu tracţiune spate, iar două modele GT au capacitatea suplimentară de a utiliza tracţiunea integrală, datorită sistemului inteligent de distribuţie a cuplului de la Infiniti. La fel ca înainte, cea mai sportivă versiune G, S Premium, este echipată în varianta standard, printre alte dotări care plasează şoferul în centrul atenţiei, cu opţiunea 4-Wheel Active Steer. 

Două dintre cele trei modele Coupé dinamice sunt echipate la rândul lor cu funcţia 4-Wheel Active Steer, în timp ce modelul G37 Cabrio, cu acoperişul său rigid retractabil electric, reprezintă punctul culminant în materie de eleganţă şi tehnologie. 

Noua gamă G este disponibilă în centrele Infiniti din Europa începând cu luna februarie. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top