Geneva 2018: Cupra Ateca vine cu 300 de cai putere

Cupra Ateca (2)

Cupra Ateca este primul produs al noului brand independent. Mașina a fost prezentată la Salonul Auto de la Geneva. SUV-ul spaniol cu motor de 2.0 litri TSI produce acum 296 cai putere și un cuplu de 400 Nm.

Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Cupra Ateca aleargă astfel de la 0 la 100 km/h în 5,4 secunde și atinge o viteză maximă de 245 km/h.

Cupra Ateca (3)

SUV-ul hot primește o suspensie adaptivă care se poate configura în funcție de preferințele celui aflat la volan, în modurile Normal, Sport, Individual, Snow (Zăpadă), Off-Road și CUPRA.

Este ușor de recunoscut SUV-ul performant dintre frații săi de rând, pentru că vine cu un body kit agresiv, care include bare și praguri noi, un eleron spate și o grilă de tip fagure, care afișează cu mândrie noul logo Cupra. Accente negre sau din aluminiu lat, inscripția Cupra, evacuarea specială și jantele din aliaj de 19 inci completează look-ul noului Ateca.

Cupra Ateca (6)

Cupra a îmbrăcat interiorul în Alcantara. Tot acolo a adus pedale din aluminiu și finisaje negre lucioase. Cupra va oferi opțional și un pachet Performance, care include frâne Brembo, elemente din carbon la interior și la exterior, dar și scaune îmbrăcate în piele. Scaune sport vor fi disponibile începând cu mijlocul lui 2019.

Adaugati comentariu