Geneva 2018: Dacia celebrează 5 milioane de unități vândute cu o ediție specială pentru modelele Stepway

Înmatriculările Dacia în Franţa au crescut cu peste 21% în primele 10 luni

Dacia a ajuns la 5 milioane de unități vândute începând din 2004 și a depășit cifra de un milion de unități în Franța, a anunțat astăzi, într-un comunicat, compania Renault. Totodată, a fost anunțat faptul că la Geneva urmează să fie prezentată o ediție limitată pentru modelele Stepway și o versiune îmbunătățită a lui Lodgy.

Potrivit lui François Mariotte, Director de vânzări și marketing al Grupului francez, ”Dacia se potrivește perfect noilor obiceiuri de consum, clienții alegând acum produse mai durabile, de calitate, cu un preț corect, fără a sacrifica confortul sau estetica. Este un trend care nu se rezumă la domeniul auto, ci este valabil și în alte sectoare precum cel al mobilei, modei sau transportului aerian. Dacia este singurul constructor de mașini care răspunde acestui trend, astfel că milioane de clienți au decis să cumpere o mașină nouă, de calitate, la un preț imbatabil”.Dacia, care a reușit un an record în 2017 (655.000 unitați, creștere de 12%, 25 de piețe cu volume de vânzări fără precedent) a reușit să impună Sandero drept mașină favorită pentru clienții europeni de retail.

Dacia

La Geneva, marca va prezenta Dacia o ediție limitată pentru modelele Stepway Sandero, Lodgy, Dokker și Logan MCV, care urmează să fie personalizată pentru diversele piețe. Exteriorul este vopsit în culoarea Beige Dune, care și-a făcut apariția pe noul Duster, mașinile sunt dotate cu jante de 16 inci cu efect diamantat, în două nuanțe (Sparkling Silver și Glossy Black), și vor avea ornamente negre pe montanții centrali (unde urmează să apară inscripția Stepway) și carcasele oglinzilor. Totodată, Sandero și Logan MCV Stepway vor beneficia, în premieră, de aer condiționat automat. Pe lista de dotări mai sunt incluse tapițerie negru-gri cu cusături contrastante, scaune cu numele Stepway brodat, covorașe speciale, cu cusături gri, și finisări cromate la gurile de ventilație.

Dacia SANDERO STEPWAY - Transverse Limited Edition

 SanderoLodgyDokkerLogan MCVNume
Țările Adriatice···Black and White
Algeria·Privilege
Germania··Stepway Celebration
Austria·Sandero Stepway Style
Belgia···Urban Explorer
Spania···Nomada
Franța····Advance
Italia···WOW
Portugalia·Sandero Stepway of Life
Moroc···Privilege
România····Black & White
Elveția···Unlimited
Turcia··Style

Tot la Geneva, Dacia va prezenta și o versiune a lui Lodgy care va beneficia de scaune Smart, care se pot rabata individual. Astfel, singurul model al gamei constructorului care are 7 locuri va putea oferi, după caz, 5, 6 sau 7 locuri, fără să mai fie nevoie, precum până acum, de depozitarea scaunelor posterioare.

Dacia LODGY STEPWAY

 

 

 

Adaugati comentariu