Geneva 2018: Mercedes AMG C43 4Matic facelift

Mercedes-AMG C43 4MATIC

Mercedes-Benz va prezenta la Geneva nu doar Clasa C facelift ci și AMG C43 4Matic facelift (sedan și break), primele detalii fiind făcute publice încă de astăzi.

Rivalul modelelor Audi S4 si BMW 340i gazduieste în compartimentul motor un V6 bi-turbo de trei litri care produce 390 CP, cu 23 mai mulți decât în cazul versiunii anterioare, disponibili la 6.100 rpm, și un cuplu maxim de 520 Nm de care dispuneți între 2.500 și 5.000 rpm. Modelul este dotat cu o cutie de viteze AMG Speedshift cu 9 rapoarte  și sistemul de tracțiune integrală 4Matic, accelerația de la 0 la 100 km/h este atinsă în 4.7 secunde (4.8 secunde în cazul break-ului), iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Modelul beneficiază și de un sistem de suspensii adaptive controlate electronic, AMG RIDE CONTROL, menite să ofere, deopotrivă, sportivitate, dar și confort ân cazul deplasărilor pe distanțe lungi.

Estetic vorbind, AMG C43 4Matic facelift vine cu spoilere restilizate, o grilă modificată, opțiuni suplimentare pentru jantele de aliaj, care au fost optimizate în tunelul aerodinamic, și terminații duble pentru evacuare. Disponibil opțional, pachetul AMG Styling propune un splitter agresiv, eleronul poziționat pe capota portbagajului, dar și praguri și difuzor ul vopsire în negru lucios.,

La interior, modelul preia modificările pe care le propune și Clasa C facelift,: volan sport cu zone tactile, bord digital de 12.3 inci (cu 3 variante de personalizare, Classic, Sport sau Supersport), sistem de infotainment cu ecran digital de 7 sau 10.25 inci. Clienții beneficiază și de materiale care exprimă sportivitatea modelului (piele, microfibră DINAMICA și finisări de aluminiu), scaunele AMG Performance (opționale), care, în premieră, nu sunt doar încălzite, ci beneficiază și de climatizare pe trei nivele.

Tot ca opțiune este oferit și sistemul Energizing, care personalizează elementele de confort ale mașinii, de la lumini ambientale și muzică, la climatizare sau masaj în scaune, sau, pentru cei care vor să folosească mașina și pe circuit, un sistem de telemetrie AMG Track Pace. Când funcția este activată, sunt oferite informații precum timpul pe tur sau pe anumite sectoare ale circuitului, ca și diferențele față de timpul de referință.

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top