Geneva 2019 – Citroen Ami One e atac direct la Renault Twizy

Citroen Ami One (4)

Asimetric, colorat și simpatic, Citroen Ami One este un atac direct la cvadriciclul Renault Twizy. Este conceptul prin care Citroen anviversează 100 de ani de existență.

Citroen Ami One a sosit la Geneva însoțit de sloganul “Insiprat de tine”, pentru a prezenta o nouă viziune asupra mobilității din viitor.

Citroen Ami One (5)

Nonconformistul Ami One poate fi folosit în regim de car-sharing pentru un interval cuprins între 5 minute și mai multe zile. Acesta poate fi utilizat și în condiții de închiriere pe termen lung, de la 5 luni la 5 ani. Conceptul se adaptează la preferințele celor aflați la bord și poate fi comandat prin intermedilul serviciilor Free2Move.

Citroen Ami One (8)

Micul EV Ami One, vopsit în Orange Mecanique și cu accente albastre, poate atinge o viteză maximă de 45 km/h și beneficiază o autonomie de 100 de kilometric. Bateria sa litiu-ion este amplasată sub podea pentru a nu-i obliga pe ocupanți să facă vreun compromis în ceea ce privește spațiul la bord. De 2 ore are nevoie Ami One pentru a se încărca de la un Wallbox sau o stație publică de încărcare.

Doar 2,50 m în lungime, 1,50 m în lățime și 1,50 m în înălțime măsoară noul concept de la Citroen, care cântărește doar 425 de kilograme.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top