Geneva 2019 – Conceptul Kia Imagine – Informații și fotografii oficiale

Conceptul Kia Imagine (8)

Conceptul Kia Imagine reprezintă un pas către o lume complet electrificată. Imagine este un vehicul electric cu patru portiere, care nu poate fi încadrat – spun oficialii de la Kia – în niciuna dintre categorii.

Nu e SUV, nu e berlină, nu e compactă. Este, de fapt, câte puțin din toate. Conceptul Kia Imagine combină proporțiile robuste ale unui SUV cu imaginea dinamică a unei limuzine.

Grila “tiger nose” primește o nouă interpretare. Farurile au contururi luminoase LED, care străbat întreaga parte frontală.

Conceptul Kia Imagine (6)

Parbrizul și plafonul sunt realizate dintr-o singură bucată de sticlă. Pavilionul de mici dimensiuni subliniază natura atletică a mașinii.

Conceptul Kia Imagine (12)

Echipa de design a speculat oferta propusă de configurația electrică și a maximizat spațiul interior, pentru a crea o atmosferă aerisită și modernă.

„Sunt convins că abordarea noastră mai puțin ortodoxă asupra electrificării a aprins imaginația altora. A permis o viziune a viitorului în care mașinile interactive și dinamice cum este aceasta sunt o parte integrală a cerințelor de transport. A sosit momentul să dăm frâu liber imaginației, să nu ne mai punem întrebări și să începem să conducem”, este îndemnul lui Greggory Guillaume, vicepreședintele diviziei de Design de la Kia Motors Europe.

 

Adaugati comentariu