Geneva 2019 – Conceptul smart forease+

Conceptul smart forease+ (2)

Conceptul smart foreasse+ a fost prezentat la Geneva. Mini-mașina vine însoțită de hashtag-ul “rooflove” și are la bază versiunea smart EQ fortwo cabrio. Este dinamică, sustenabilă și reprezintă brand-ul în cea mai fidelă formă, spun oficialii smart.

FOTO: Adrian Drăgan

Acoperișul său textil colorat îl transformă într-un personaj monden. Este ușor, dar rezistet și este conceput pentru a fi îndepărtat imediat. Plierea și deplierea se face în două faze simple.

Conceptul smart forease+ (3)

Departe de convențional, smart forease+ pune accentul pe plăcerea de a conduce și vine cu elemente care îl transformă pe micul automobil într-unul emoțional: un eleron spate, un profil expresiv, impresia că stă foarte aproape de sol îi subliniază natura dinamică. Farurile prezintă trei LED-uri active, care alcătuiesc o semnătură luminoasă unică. La capătul opus, stopurile vin cu formatul rombic tot cu tehnologie LED.

Conceptul smart forease+ (1)

Cabina conceptului propune un panou de bord acoperit de piele nappa de culoarea chihlimbarului. Aceeași nuanță se regăsește pe conturul difuzoarelor aflate între scaune. Cuplajele iluminate ale prizelor formează un contrast puternic cu scaunele îmbrăcate în piele nappa.

Conceptul smart forease+ (4)

Ce surprinde la bord în mod deosebit este volanul, care nu mai are formă circulară și care confirmă caracterul jucăuș al micului forease+.

 

Adaugati comentariu