Geneva 2019: Mitsubishi Engelberg Tourer – Informații și fotografii oficiale

Mitsubishi Engelberg Tourer (15)

Mitsubishi Engelberg Tourer este conceptul care anticipează următoarea generație de SUV-uri a constructorului nipon. Denumirea sa a fost inspirată de o celebră stațiune montană din Elveția.

Mitsubishi Engelberg Tourer primește un sistem de propulsie plug-in hybrid și tracțiune integrală. Designul său confirmă natura de vehicul bun la toate. Crossover-ul nipon vine cu un look îndrăzneț și proporții care garantează spațiu generos la bord.

Proiectoare de ceață sunt amplasate într-o cutie care se deschide și se închide automat pe acoperiș și scuturi au fost montate în față și în spate, pentru a-i asigura capacitatea de a sfida orice condiții de drum.

Mitsubishi Engelberg Tourer (12)

Engelberg Tourer este pus în mișcare de sistemul Twin Motor PHEV, folosit și în cazul modelului Outlander PHEV. Sistemul integrează un motor pe benzină de 2,4 litri și un motor electric. Modelul poate rula în modul electric peste 70 de kilometri, în ciclul WLTP.

Sistemul de tracțiune integrală 4WD beneficiază și de funcția Active Yaw Control care distribuie în mod optim cuplul între cele două punți, în funcție de necesități și de S-AWC (Super All-Wheel Control).

Mitsubishi Engelberg Tourer (8)

SUV-ul asigură o economie de combustibil excepțională și pentru că atunci când șoferul alege o destinație, navigația îi oferă cea mai bună rută în funcție de condițiile meteo, de topografia zonei, de trafic și de condițiile de drum.

Adaugati comentariu