Geneva 2019 – Noul Aston Martin Valkyrie are peste 1.100 de cai putere!

Aston Martin Valkyrie (4)

Aston Martin Valkyrie a fost prezentat la Geneva. Hypercar-ul britanic este pus în mișcare de un motor V12 și de un motor electric care livrează împreună peste 1.100 de cai putere.

Aston Martin Valkyrie a fost dezvăluit cu ai săi 1.176 de cai putere și 900 de Newton metri. Motorul aspirat V12 de 6,5 litri oferă 1.014 cai putere și 740 Newton metri, diferența fiind asigurată de un motor electric. Acesta beneficiază de sistemul KERS, patentat în Formula 1.

Aston Martin Valkyrie (1)

Mașina este construită în parteneriat cu AR Racing, cu Red Bull Advanced Technologies și cu sub-brand-ul Aston Martin Lagonda. Oficialii britanici promit o experiență la volan asemănătoare senzațiilor trăite de piloții din Formula 1. Dealtfel, piloții Daniel Ricciardo și Max Verstappen de la Red Bull Racing, au fost implicați în dezvoltarea hypercar-ului.

Aston Martin Valkyrie (15)

Primele prototipuri au intrat deja în producție. Doar 150 de astfel de exemplare vor fi construite. Aston Martin anunță că toate au fost deja rezervate. Una dintre unități va ajunge în România. Puteți afla aici cine este viitorul posesor de hypercar cu peste 1.100 de cai putere!

Adaugati comentariu