Geneva 2019: Skoda Vision iV – Informații și fotografii oficiale

Skoda Vision iV (3)

Skoda Vision iV este conceptul care anticipează un model de serie cu look de crossover-coupe. Va fi și primul model al companiei din Mlada Boleslav care va fi construit pe platforma MEB, rezervată vehiculelor electrice.

Cu o imagine atletică și jante de 22 de inci optimizate din punct de vedere aerondinamic, Skoda Vision iV este conceput pentur a întoarce capete. Partea frontală este dominate de grila hexagonală cu lamele verticale, flancată de faruri unite de o bandă luminoasă LED. Și stopurile prezintă tehnologie LED și vin cu forma literei C.

Skoda Vision iV (6)

Un difuzor impresionant individualizează partea posterioară a modelului. Și acesta găzduiește o bandă luminoasă, care se întinde pe toată lățimea crossover-ului coupe. Literele care alcătuiesc denumirea modelului sunt iluminate într-o nuanță de roșu.

Cabina lui Vision iV propune un concept aerisit și spațios, dar și user-friendly. Bordul prezintă nouă nivele diferite și sprijină ecranul independent, care redă sistemul multimedia și care dă senzația că plutește. Volanul inedit prezintă două spite și denumirea brand-ului Skoda, alături de o serie de butoane, care fac funcțiile mașinii ușor de comandat.

Skoda Vision iV (11)

Există spațiu pentru două telefoane inteligente în consola centrală. Ambele pot fi conectate la sistemul multimedia și pot fi încărcate wireless. Absența tunelului median permite apariția unor spații de stocare practice la bord.

 

Adaugati comentariu