Gergo Szabo a castigat Raliul Argesului 2010

Raliul Argeșului a revenit pe Transfăgărășan după 9 ani și a fost câștigat de campionul național en-titre Gergo Szabo, la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo IX de grupa N.

Gergo Szabo(grupa N) si-a gestionat excelent avantajul luat in startul competitiei si a castigat prima editie a Raliul Argesului din ultimii 9 ani care s-a disputat pe Transfagarasan. El a fost urmat de Dan Gartofan si Bogdan Marisca, ultimul pierzand locul secund din pricina unei penalizari de 10 secunde pentru start furat in PS 3.

La grupa A s-a impus echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta, in timp ce nou infiintata grupa K a fost adjudecata de Catalin Berari. Pe prima treapta a grupei H s-a situat Dorin Banciu. Raliul Argesului s-a desfasurat in perioada 7-9 mai 2010 la Pitesti si, dupa o pauza de 9 ani, a avut probele speciale de concurs pe Transfagarasan.

Raliul a fost organizat de Hatters Motorsport cu sprijinul Consiliului Judetean Arges, al Primariei Municipiului Pitesti si al Directiei Judetene pentru Sport Arges.

Adaugati comentariu