Gergo Szabo a câștigat Winter Rally Covasna

Primul raliu din acest an le-a adus lui Gergo Szabo și lui Karoly Borbely prima victorie, pe zăpadă, la Winter Rally Covasna.

Gergo Szabo a fost urmat de Vali Porcisteanu la 1:13,3 minute si Marco Tempestini 1:24,1 minute, timpul total al lui Szabo pe probe fiind de 25:06,7 minute.

Gergo Szabo, de 2 ori campion absolut al Romaniei, cu zeci de victorii in Romania si Ungaria, va concura si in acest an in Campionatul National de Raliuri Dunlop al Romaniei.  Noul sau copilot este Karoly Borbely, care dupa retragerea lui Titi Aur, va face echipa cu Szabo în 2012, pe un Mitsubishi Evo X.

Gergo Szabo : “Este a doua cursa la care merg alaturi de Karoly dupa cea din decembrie din Ungaria. Suntem pe directia cea buna, Karoly s-a obisnuit repede sa dicteze in maghiara. Vremea a fost excelenta, totul a mers foarte bine si sincer, nu credeam ca vom castiga cu o diferenta asa de mare, dar iata ca am inceput bine anul !”

Karoly Borbely: “Ma bucur tare mult ca ne intelegem asa de bine, eu si Gergo. Vreau sa felicit organizatorii inimosi de la Winter Rally Covasna.  Ne asteapta un an interesant si sper sa mergem la fel de bine in continuare.”

Credit foto: Rally Cow

Adaugati comentariu