Goodyear a lansat o nouă aplicaţie, European Road Safety App

Goodyear a lansat o nouă aplicaţie, European Road Safety App, în 25 de ţări europene, disponibilă atât pentru iPhone cât și pentru Android.

Noua aplicaţie a fost lansată cu puţin înainte de începerea oficială a vacanţelor de vară în Europa și va asista milioane de turiști ce vor călători pe drumurile europene până în luna septembrie inclusiv.

Noua aplicaţie a fost dezvoltată special pentru a crește sentimentul general de siguranţă al tuturor celor care pleacă în vacanţă. Aplicaţia are în vedere următorele aspecte: reguli în trafic și legislație rutieră, sfaturi de condus, sfaturi pentru situaţii de urgenţă, listă pentru vacanţă.

“Astăzi, noi avem acces la o mare masă de informaţii, oriunde am fi”, a spus Hugues Despres, Brand Director la Goodyear EMEA. “Problema este totuși aceea că informaţiile sunt disparate și neorganizate pentru a satisface anumite nevoi specifice.

Noi am strâns toate aceste informaţii într-o singură sursă – aplicaţia Goodyear Road Safety – ce permite celor care călătoresc să arunce ușor un ochi peste o informaţie factuală, legată de drum, oriunde ar fi în Europa.” Aplicaţia a fost dezvoltată de Goodyear pentru a sprijini demersul continuu al companiei pentru a îmbunătăţi siguranţa rutieră în Europa.

Un studiu recent realizat de Goodyear cu privire la siguranţa rutieră în Europa (2011) a arătat că aproape 75% dintre europenii care călătoresc către destinaţii de vacanţă folosesc o mașină fie pentru o parte a călătoriei, fie pentru întreaga călătorie. Dintre aceștia, unul din șapte ar închiria o mașină din zona de destinaţie.

Goodyear a lansat o nouă aplicaţie, European Road Safety App

Studiul a arătat de asemenea că 90% din totalul conducătorilor auto găsesc că informaţiile, sfaturile și ponturile suplimentare ar fi de un real folos. Cea mai mare parte a deplasării pe drumurile Europei, adesea pe teritorii străine faţă de cele de baștină ale celor ce călătoresc, poate cauza stres, din cauza lipsei de înţelegere a legislaţiei rutiere locale și a barierelor de limbaj, de exemplu.

“Avem un rol important de jucat atunci când vine vorba de siguranţă rutieră. Ajutând consumatorii să fie mai bine informaţi, putem să îi ajutăm să își îmbunătăţească abilitatea de a fi mai în siguranţă, atât acasă cât și în străinătate”, a continuat Despres.

“Ca lider producător de anvelope avem responsabilitatea de a asigura un condus auto calitativ, sigur și solid. Ca lider în siguranţa rutieră, noi ne extindem acest rol dincolo de produs și luăm iniţiative ca acestea pentru a spori siguranţa rutieră în Europa”.

Aplicaţia este gratuită și va fi disponibilă în 5 limbi (EN, FR, DE, IT, ES).

“În ciuda faptului că în multe zone turistice localnicii vorbesc diverse limbi de circulaţie internaţională, nu trebuie să subestimăm barierele de limbaj cu care mulţi turiști se confruntă în timpul călătoriei lor. Regiuni din Spania cum ar fi de exemplu Andaluzía văd un influx de aproape 7,5 milioane de turiști anual , din care 2,5 milioane numai pe perioada lunilor de vară,” a spus Despres.

“Aceasta înseamnă un mare potenţial pentru chestiuni ce ţin de barierele lingvistice, de neînţelegeri și interpretări greșite. Noua aplicaţie Goodyear Road Safety App va veni în sprijinul multora dintre aceștia, comunicând semnificaţia diferitelor însemne rutiere, limitările de viteză de pe diferite drumuri și furnizând propoziţii sau fraze de bază legate de drum, în spaniolă, ce pot fi folosite în caz de nevoie.”

Goodyear va promova activ această aplicaţie pentru siguranţă prin intermediul reţelei ei europene, introducând și codul QR în diferite materiale de marketing, prin intermediul paginii web a companiei și prin alte canale de comunicare.

Aplicaţia este gratuită și va fi disponibilă în 5 limbi (EN, FR, DE, IT, ES). Compania cercetează în continuare modul în care poate fi extinsă această aplicaţie în viitor. Aplicaţia Goodyear Safety este un instrument independent ce, odată descărcat, poate fi folosit pe toată gama sa de funcţii fără a fi contectat la Internet.

Ţara / Informaţii legate de destinaţie

Aplicaţia furnizează utilizatorilor un număr foarte mare de informaţii legate de drumurile din ţara de destinaţie, incluzând răspunsuri la întrebări de genul “Care sunt limitele de viteză?”, “Am nevoie de anvelope de iarnă?” sau “Care este limita alcolemiei în sânge?”

Sfaturi de condus

Există o mulţime de capcane înainte şi în timpul unei călătorii de vacanţă, dar aplicaţia Goodyear pentru Siguranţa Rutieră este plină de sugestii, de la tractarea unei rulote şi încărcarea maşinii, până la cum să călătoreşti împreună cu copiii şi informaţii cu privire la modul în care poţi evita acvaplanarea.

Expresii de urgenţă

Treceţi dincolo de bariera lingvistică! În cazul cel mai rău este esenţial să comunici clar şi rapid. Este reconfortant să ştii că, în astfel de situaţii de urgenţă, traducerea unor fraze uzuale în cele mai folosite 5 limbi europe este de asemenea la îndemână. Expresii esenţiale, cum ar fi, „Vă rugăm să chemaţi ambulanţa“ sunt disponibile în limba engleză, germană, franceză, italiană şi spaniolă, şi pot fi auzite prin simpla apăsare a unui buton.

Ţările europene acoperite în această aplicaţie sunt Austria, Belgia, Croaţia, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Lichtenstein, Luxemburg, Monaco, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia şi Marea Britanie.

Sfaturi în cazuri de urgenţă

În cazul în care s-ar întâmpla ceva neaşteptat, aplicaţia Goodyear pentru Siguranţa Rutieră se dovedeşte a fi de asemenea un bun companion. Pentru o mulţime de întrebări şi informaţii cu privire la gestionarea situaţiilor de urgenţă sau mai multe situaţii neaşteptate, aplicaţia este gata de a oferi soluţii utile.

Lista de vacanţă Planifică dinainte şi evită astfel frustrarea cu ajutorul unei liste de vacanţă. Lasă aplicaţia Goodyear pentru Siguranţa Rutieră să te scutească de o parte din stresul de vacanţă.

Jocul semnelor rutiere În plus faţă de toate aceste instrumente utile prezentate mai sus, aplicaţia Goodyear pentru Siguranţă Rutieră are de asemenea şi o parte de divertisment. Doar în cazul în care aţi văzut deja totul pe itinerariul dumneavoastră şi aveţi nevoie de ceva timp pentru relaxare, puteţi răspunde repede la un joc de tip întrebare şi răspuns despre semnele rutiere – este util şi pentru a vă ţine copiii ocupaţi.

Adaugati comentariu