Goodyear lansează aplicaţia European Road Safety App

Goodyear introduce pe piaţă un nou instrument pentru telefonul mobil ce vine în sprijnul tuturor cetăţenilor europeni care pleacă în vacanţă în această vară în 25 de ţări din Europa.

Goodyear a lansat o nouă aplicaţie, European Road Safety App, în 25 de ţări europene, disponibilă atât pentru iPhone cât şi pentru Android.  Noua aplicaţie a fost lansată cu puţin înainte de începerea oficială a vacanţelor de vară în Europa şi va asista milioane de turişti ce vor călători pe drumurile europene până în luna septembrie inclusiv.

Noua aplicaţie a fost dezvoltată special pentru a creşte sentimentul general de siguranţă al tuturor celor care pleacă în vacanţă. Aplicaţia are în vedere următorele aspecte: reguli în trafic şi legislație rutieră, sfaturi de condus, sfaturi pentru situaţii de urgenţă, listă pentru vacanţă.

“Astăzi, noi avem acces la o mare masă de informaţii, oriunde am fi”, a spus Hugues Despres, Brand Director la Goodyear EMEA. “Problema este totuşi aceea că informaţiile sunt disparate şi neorganizate pentru a satisface anumite nevoi specifice. Noi am strâns toate aceste informaţii într-o singură sursă – aplicaţia Goodyear Road Safety – ce permite celor care călătoresc să arunce uşor un ochi peste o informaţie factuală, legată de drum, oriunde ar fi în Europa.”

Aplicaţia a fost dezvoltată de Goodyear pentru a sprijini demersul continuu al companiei pentru a îmbunătăţi siguranţa rutieră în Europa.  Un studiu recent realizat de Goodyear cu privire la siguranţa rutieră în Europa (2011) a arătat că aproape 75% dintre europenii care călătoresc către destinaţii de vacanţă folosesc o maşină fie pentru o parte a călătoriei, fie pentru întreaga călătorie.

Dintre aceştia, unul din şapte ar închiria o maşină din zona de destinaţie. Studiul a arătat de asemenea că 90% din totalul conducătorilor auto găsesc că informaţiile, sfaturile şi ponturile suplimentare ar fi de un real folos.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top