Gran Turismo®5 pentru PlayStation®3, în România

Sony Computer Entertainment şi Sony prezintă Gran Turismo®5 pe piaţa locală, odată cu lansarea europeană, aducându-le pasionaţilor experienţa celor mai faimoase circuite, la volanul unei selecţii de peste 1.000 de maşini.

Cel mai realist simulator de curse auto este disponibil începând cu data de 24 noiembrie 2010, la partenerii Sony Computer Entertainment Europe în România. “Gran Turismo®5 reprezintă cea mai importantă lansare de joc din acest final de an şi sperăm ca aşteptările îndelungate ale fanilor din România să fie împlinite, odată cu disponibilitatea la raft a jocului, simultană cu cea internaţională”, a declarat Simeon Bangeev, Sony Computer Entertainment Europe Authorized Consultant, Bulgaria şi România. 

Cel mai realist simulator auto este disponibil şi în format 3D, completând dorinţa de imersiune în joc a entuziaştilor. “Prin Gran Turismo®5 3D, alături de televizoarele Sony BRAVIA® 3D, credem cu tărie că utilizatorii produselor de divertisment pentru acasă se vor bucura de experienţa 3D completă”, a declarat Taiju Ishikawa, Branch Manager Sony România.

Ce de-a cincea ediţie din seria de simulatoare auto Gran Turismo este dezvoltată de Polyphony Digital şi distribuită de Sony Computer Entertainment, GT5 fiind primul episod dedicat consolei PlayStation®3. Peste 1.000 de maşini şi peste 70 de circuite din 26 de locaţii sunt disponibile pentru jucători.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top