Grătar pentru Paște din Jeep

gratar pentru Pasti din Jeep

Pentru prima oară vom face Paștele în carantină. Americanii au fost inventivi și și-au adaptat grătar pentru Paște din Jeep-uri vechi. Decât să le dea la fier vechi le-au găsit o nouă utilizare.

Americanii sunt foarte inventivi și în aceste vremuri cauzate de epidemia de coronavirus și-au adaptat grătar pentru Paște din Jeep-uri vechi.

Unele sunt disponibile și pentru vânzare. Cu 2.000 USD puteți cumpăra partea frontală a unui Jeep cu roți și capotă cu tot.

În loc de motor aveți însă grilajul pentru grătar iar capota profilată este perfectă pentru a înlocui capacul de la grătar.

În lateral sunt doi suporți de lemn pentru a pune farfuriile cu carnea pentru grătar.
Nu în cele din urmă întreaga parte frontală are un braț care poate fi atașat la cârligul de remorcare.

Tot acest grătar pe roți este disponibil la prețul de 2.000 USD și se numește Willys BBQ Chicago.

La 2.200 USD puteți cumpăra un DJ-5 BBQ Athens care a fost amenajat dintr-un Jeep din 1972. De data aceasta nu primiți doar partea frontală ci și locurile din față.Și în acest caz un braț permite atașasarea la cârligul de remorcare.

O ofertă și mai bună este un Jeep CJ-3A BBQ Stanwood amenajat ca grătar pentru numai 1.500 USD. Și la acest model spațiul de la locurile din față poate fi utilizat pentru depozitarea lemnelor.

Nu putem decât să vă urăm Poftă bună și un Paște fericit! Stai în casă!

Adaugati comentariu