Grupul BGS înființează clubul sportiv BGS Motorsport

După ani la rând de implicare în situaţii de calamitate şi dezastre, a venit momentul ca Grupul BGS să-şi îndrepte atenţia şi către partea sportivă.

Începând cu 2011, s-a înființat clubul BGS Motorsport cu o puternică reprezentare în trei ramuri ale motorsportului. Experiențele participării în competițiile de motociclism viteza și auto off-road, cât și implicarea din punct de vedere financiar și organizatoric în cea mai importantă competiție a motociclismului viteză, Romanian Superbike, au dus la dorința consolidării și creșterii imaginii, activității și rezultatelor sportivilor români. 

Toată activitatea BGS Motorsport va fi prezentată și redată cât mai exact pe site-ul clubului. Pe tot parcursul anului, cei interesați pot afla detalii despre piloții clubului, competițiile la care aceștia participă, cât și informații de ultima ora despre curse.

”Dorim ca BGS Motorsport să devină în scurt timp cel mai important club în domeniu, dat fiind faptul că avem o larga reprezentare în sportul cu motor. Cred că BGS Motorsport este singurul club care are reprezentanți în 3 discipline diferite. Totodata primul scop al clubului este performanța, dorind să atingem la cele 3 ramuri, la finalul anului, locuri cât mai înalte, de la unii dintre sportivi așteptând podiumul sau locul 1 final”, a declarat Costin Oprea, președinte BGS Motorsport
Despre BGS
Grupul BGS cuprinde trei entităţi: BGS Divizia de Securitate – înfiinţată în 1994, BGS Divizia Medicală – înfiinţată în 2003 şi organizaţia non-profit BGS Divizia Dezastre – înfiinţată în 2005. BGS Divizia de Securitate se află pe locul 2 în topul companiilor de securitate din România. 

Serviciile companiei acoperă toate segmentele din acest domeniu: protecţie şi pază, monitorizare şi intervenţie rapidă antiefracţie, transport valori, gardă de corp, securitate evenimente. Dotarea companiei este impresionantă, asigurând pentru orice tip de solicitare la cele mai înalte standarde de securitate. 

Despre BGS DIVIZIA DE SECURITATE
Grupul BGS cuprinde trei entitati: BGS Divizia de Securitate – infiintata in 1994, BGS Divizia Medicala – infiintata in 2003 si organizatia non-profit BGS Divizia Dezastre – infiintata in 2005. BGS Divizia de Securitate se afla pe locul 2 in topul companiilor de securitate din Romania. Serviciile companiei acopera toate segmentele din acest domeniu: protectie si paza, monitorizare si interventie rapida antiefractie, transport valori, garda de corp, securitate evenimente. Dotarea companiei este impresionanta, asigurand pentru orice tip de solicitare cele mai inalte standarde de securitate.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top