Grupul de Formare Profesională MASTER

GFP Master S.A. reprezintă un parteneriat pentru un proiect de succes între S.C. Master S.A. şi Blocul Naţional Sindical. Este vorba de un centru de educaţie vocaţională modern, conceput şi realizat la cele mai înalte standarde europene.

Grupul de Formare Profesională deţine o bază materială modernă şi resurse umane de înalta calitate, cu experienţă îndelungată în domeniul cercetării şi dezvoltării industriei auto. Sistemul de învăţământ este unul inovativ, elementele teoretice fiind întrepatrunse cu  aplicabilitatea lor practică în laboratoarele GFP. Proiectul este astfel gândit şi administrat încât să devină un etalon pentru piaţa de profil.

Grupul de Formare Profesională Master este arte a grupului de firme RADACINI și contribuie la formarea unei mase de specialişti necesari în diverse domenii, oameni care să muncească mai bine, să fie mai eficienti, plătiţi mai bine, pentru o societate mai performantă în ansamblul ei.

Instituția oferă o alternativă viabilă sistemelor de învăţământ actuale, prin concentrarea pe rezultate efective şi concrete şi dezvoltarea unor abilităţi practice grupurilor formate. Are o vastă experienţă în formarea de specialişti şi aducerea de idei inovatoare în industria motoarelor cu ardere internă. De asemenea, aduce plus valoare pe termen lung, înveşte în rezultate care vor apărea gradual, investeşte în oameni.

La absolvire participanţii primesc diplome recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Primele meserii propuse cursanților sunt:
–Mecanici auto
–Electricieni – Electronişti auto
–Tinichigii vopsitori
–Recepţionişti service auto

Valul 2 de meserii:
–Există discuţii privind calificări din afara industriei auto cu mai mulţi potenţiali parteneri
–Se intenţionează acreditarea unor cursuri pentru meserii de interes naţional
–Este in desfasurare procesul de acreditare pentru nivelul 3 de calificare, in domeniul automotive

Cursurile pot fi urmate astfel: cursuri de specializare personalizate pe diverse competenţe şi abilităţi; cursuri în regim OPEN; cursuri personalizate.Mai multe informatii pe siteul www.calificari-auto.ro.

Adaugati comentariu