Grupul Renault România se mută într-un sediu unic, din 2019

Angajaţii Grupului Renault care îşi desfăşoară activităţile la Bucureşti vor beneficia de un nou și totodată unic sediu, începând din 2019.  

Noile birouri vor fi concepute şi realizate după standarde moderne, cu spaţii colaborative, având rolul de a crea un context pozitiv pentru motivaţia angajaţilor. Este pentru prima oară de la venirea Grupului Renault în România, când constructorul reuneşte toate activităţile situate la Bucureşti într-un singur spaţiu.

«Angajaţii Grupului Renault care activează în sediile din Bucureşti şi contribuie în fiecare zi, prin munca lor, la performanţa companiei se vor grupa, începând din 2019, într-un sediu unic. Acest proiect de localizare a activităţilor noastre – care se derulează în Bucureşti, în diferite zone – într-un singur spaţiu, va contribui la consolidarea colaborării între echipe şi la eficienţa companiei. În alegerea amplasamentului am ţinut cont, în egală măsură, de mobilitatea zilnică a colegilor noştri către celelalte amplasamente ale Grupului, platforma industrială de la Mioveni şi Centrul Tehnic Titu, prin ieşirea pe autostrada Bucureşti – Piteşti », a declarat Yves Caracatzanis, preşedinte – director general Dacia şi director general Grup Renault România.

«Gruparea într-un singur sediu a făcut obiectul unei licitaţii, cu un caiet de sarcini asociat. În urma procesului de selecţie, am reţinut investitorul care a răspuns cel mai bine aşteptărilor noastre, în calitate de chiriaş, în acest amplasament. Noul sediu va fi situat în vestul capitalei, aproape de mijloace de transport (metrou, autobuz), ceea ce va facilita deplasările angajaţilor noştri la şi de la locul de muncă. Termenul de realizare a proiectului este 2019, ţinând cont în derularea acestuia de etapele standard de execuţie, ca în cazul oricărui proiect de acest gen », a completat Anica Muntean, director Proiect al Grupului Renault România.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top