Grupul RENAULT va motoriza real,- Hypermarket

Grupul RENAULT Romănia, care comercializează mărcile Renault și Dacia a semnat un parteneriat cu compania real,- Hypermarket România care are ca obiect reînnoirea integrală a parcului existent de vehicule.

Acoperirea parcului auto necesar pentru compania real,- urmeaza a fi realizata prin livrari esalonate de autoturisme Renault pe tot parcursul anului 2011.

Gama actuala se adreseaza tuturor solicitarilor  unei companii cum este real,-  de la vehicule mici, de distributie si pana la vehicule de statut sau Top Management.

Vehiculele vor fi achizitionate in sistem Leasing Operational prin Renault Finance, membra a Grupului Renault Romania, companie care va asigura si managementul flotei.

„Prin acest parteneriat cu RENAULT Romania, real,- Hypermarket isi manifesta increderea fata de produsele comercializate de Grupul Renault. Fiabilitatea, costurile de intretinere, raportul echipamente-pret si imaginea modelelor pe care le comercializam au fost argumentele care au stat la baza alegerii pe care compania real,- Hypermarket o face astazi ”, a declarat Fabrice Cambolive, administrator unic Renault-Nissan Romania SRL.

“Solutia de finantare aleasa de real,- corespunde nevoilor actuale ale unei companii cu un parc important de vehicule. Renault Finance a pus la dispozitia clientului toate serviciile cerute, la un pret extrem de competitiv, demostrand inca o data ca Grupul Renault este un furnizor complet de produse si servicii”, a declarat Marc de Buffévent, Director General al Renault Finance Romania.

“Am dorit sa incheiem un parteneriat cu o companie care figureaza printre protagonistii de prim rang ai peisajului automobilistic intern si  international si care acopera pe piata romanesca o sfera completa de activitati: productie, design, inginerie, post-vanzare si solutii de finantare. Grupul Renault Romania indeplineste cu precadere aceste cerinte iar marcile si modele  din portofoliul grupului, prin  fiabilitate, rezistenta si confort, corespund nevoii noastre de reinnoire a parcului auto cu costuri scazute si servicii de calitate. Mai mult decat atat, Grupul RENAULT Romania este o companie care a dezvoltat branduri romanesti, contribuind astfel din plin la cresterea economiei nationale si oferind locuri de munca pe piata din Romania. Tocmai de aceea parteneriatul cu ei este foarte valoros pentru real,- Hypermarket” a declarat Michel Lamoot Director General real,- Romania.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top