Gucci își pune amprenta pe Fiat 500C

Mulțumiți de succesul peste așteptări reportat de modelul 500 by Gucci, care a strâns printre altele 3.000 de pre-comenzi doar pe site-ul de prezentare, Centro Stile Fiat a pregătit împreună Frida Giannini (Directorul de Creație Gucci) și o versiune decapotabilă, botezato 500C by Gucci.

Comenzile pentru noul model vor putea fi făcute începând cu această lună, iar din septembrie, el va putea fi admirat în show room-urile mărcii Fiat. Prețul modelului se va situa în jurul valorii de 20.000 de Euro, iar începând cu data de 19 august, 500C by Gucci va fi starul unui turneu de promovare, ce va fi susținut prin diverse locații celebre din Europa.

Toate elementele care au dat un aer de exclusivitate versiunii 500 by Gucci, toate deteliile de personalizare sunt prezente și pe noua versiune, care vine în plus cu plafonul soft top electric, care deschide astfel „o fereastră” către cer.

Noua versiune decapotabilă va fi disponibilă în două nuanțe pentru caroserie: alb cu elemente cromate și mate, sau negru glossy, cu elemente cromate. Pentru ambele variante, soft top-ul este de culoare neagră și are brodat motivul verde-roșu-verde Gucci; același imprimeu caracteristic casei de modă italiene este prezent și pe lateralele mașinii.

500C by Gucci păstrează stâlpii laterali ai modelului clasic, astfel încât, mulțumită soft top-ului foarte bine izolat, automobilul poate fi utilizat pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Jantele de 16″ cu design retro completează aspectul exterior, acestea având aplicat în centrul lor logo-ul Gucci. Același logo este aplicat și pe stâlpii laterali, dar și pe capacul portbagajului.

La interior, 500C by Gucci emană mult stil. Materiale exclusiviste, cusături speciale, elemente satinate sau cromate, un material cu aspect de catifea pe consola centrală, scaune îmbracate într-o tapițerie specială din piele, logo-urile Gucci brodate, centurile personalizate, toate lasă această impresie.

Adaugati comentariu