Harley se mută în casă nouă

Harley Davidson s-a mutat în casă nouă la București. Unicul dealer al mărcii, a inaugurat un showroom generos în zona Băneasa din capitală.

Unicul dealer al mărcii Harley Davidson în România, a inaugurat în zona comercială Băneasa un showroom în care sunt expuse într-un spaţiu generos legendarele motociclete americane şi colecţiile de echipamente de protecţie, vestimentaţie şi lifestyle reunite în gama Harley Davidson MotorClothes.

Harley Davidson Bucureşti îşi întâmpină clienţii într-o clădire cu două niveluri, în care sunt reunite cele mai noi modele de motociclete ale mărcii americane, piese şi accesorii originale, alături de liniile vestimentare şi de lifestyle – ţinute casual, cadouri şi obiecte de suvenir – adresate atât bărbaţilor, cât şi femeilor.

Ambianţa este completată de un lounge decorat în stilul unui pub american, în care clienţii sunt invitaţi să se relaxeze şi să servească o cafea în timp ce îşi fac cumpărăturile în showroom sau când aşteaptă o livrare din service. Totodată, locaţia include şi un departament service în care se asigură reparaţii şi asistenţă tehnică pentru orice marcă de motociclete, parcare rezervată clienţilor şi o serie de alte facilităţi.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top