Heico Sportiv dă peste cap eleganța lui Volvo XC90

Suedezii de la Volvo se mândresc cu simplitatea designului folosit la noul lor SUV premium, XC90, însă nu toată lumea pare să fie de acord cu abordarea asta.

Cei care și-au manifestat cel mai clar dezacordul sunt oamenii de la Heico Sportiv. Ei nu s-au mulțumit la niște comentarii pe net sau discuții în bar, ci au pus mâna pe ciocane și patente și au lansat un kit cosmetic pentru noul Volvo XC90.

Modificările propuse de ei vizează, în primul rând, partea frontală a mașinii, unde spoilerul este înlocuit cu unul ceva mai agresiv. Dacă te uiți la poze vei vedea că diferența nu este chiar așa de mare, însă e suficient cât să transforme benignul XC90 într-o mașină care, chiar dacă nu pare că are o problemă cu tine, îți lasă senzația că ar fi bine ca nici tu să nu ai o problemă cu ea, dacă înțelegi ce vreau să spun.

heico sportiv - autoexpert.ro (2)

Heico Sportiv au lucrat și mai adânc la aparențe oferind posibilitatea de a opta pentru un sistem special de evacuare care permite redarea sunetelor în interior prin intermediul difuzoarelor, așa cum se poartă din ce în ce mai des acum. Deocamdată, acest dispozitiv este disponibil doar pentru modelele T6, însă Heico promite să acopere și restul motorizărilo în viitor, oferind un sunet de V8 numai și numai pentru urechile celor aflați înăuntru.

Jantele au crescut și ele în diametru pentru a contracara noile elemente atașate caroseriei, astfel că eventualii clienți pot alege între modele de 22 sau 23 de inci. Heico Sportiv oferă pachete pentru creșterea puterii la oricare dintre cele patru versiuni (D4, D5, T5 sau T6) precum și posibilitatea de a personaliza și interiorul.

heico sportiv - autoexpert.ro (3)

Însă cireașa (sau, mai degrabă, broccoliul) de pe tort este culoarea verde aleasă de Heico Sportiv pentru prezentarea acestui program de personalizare a lui XC90 – dacă e să fim indulgenți am spune că este un verde militar mat, însă cei mai puțin diplomați dintre noi l-ar numi „verde brotăcel”.

În orice caz, Volvo XC90 va mai avea parte și de alte pachete de personalizare, cel mai așteptat dintre ele fiind oferta oamenilor de casă de la Polestar despre care știm din start că va fi mai bun decât propunerea Heico Sportiv numai și din prisma culorii…

Adaugati comentariu